Ajanvaraus

HUOM! LAUANTAI/SUNNUNTAI sekä PYHÄPÄIVIEN AJAT +5-10€/hoito. Lahjakortit voimassa arkisin aukioloaikana. Varatessasi ajan HYVÄKSYT PERUUTUSEHDOT. Kirjaa yhteystietosi tarkasti ajanvarukseen, mikäli olet epävarma varaamastasi ajasta, ole aina yhteydessä viestillä/puh./sähköpostilla. Maksuvälineenä käyvät: Pivo, Käteinen, SmartumPay, ePassi. Laskutus vain sopimuksen mukaan! Mikäli ajanvaraus ei näytä sopivia vapaita, kysy suoraan hoitolasta puh/txt.0451688110

Käytämme maksukorttitietojen tallennukseen ja maksujen veloittamiseen Stripe-palvelua, joka on PCI-sertifioitu ja kansainvälisesti luotettu maksunvälityspalvelu. Me näemme maksukortista ainoastaan neljä viimeistä numeroa sekä voimassaoloajan. Voit lukea lisää Stripen tietoturvasta täältä.

Käyttäjälle ei voi valitettavasti varata valitsemaasi palvelua nettivarauksen kautta. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0451688110.

Käyttäjälle ei voida viimeistellä varausta valitsemaasi palveluun, koska nettivaraus kyseisen ajan varaamiseen on jo sulkeutunut. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0451688110.