Ajanvaraus

Edellytämme kaikilta parturi-kampaamoasiakkailtamme kasvomaskin käyttöä. Edellytämme maskin käyttöä vaikka olisit rokotettu tai sairastanut taudin. Emme voi tehdä poikkeusta maskin käytössä myöskään asiakkaan terveydellisistä syistä. Valitettavasti nämä syyt eivät suojaa meitä tai muita asiakkaita tartunnalta ja siksi emme voi palvella maskittomia parturi-kampaamoasiakkaita tällä hetkellä ollenkaan.
Näin torjumme koronavirusta

Käytämme maksukorttitietojen tallennukseen ja maksujen veloittamiseen Stripe-palvelua, joka on PCI-sertifioitu ja kansainvälisesti luotettu maksunvälityspalvelu. Me näemme maksukortista ainoastaan neljä viimeistä numeroa sekä voimassaoloajan. Voit lukea lisää Stripen tietoturvasta täältä.

Käyttäjälle ei voi valitettavasti varata valitsemaasi palvelua nettivarauksen kautta. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0452196826.

Käyttäjälle ei voida viimeistellä varausta valitsemaasi palveluun, koska nettivaraus kyseisen ajan varaamiseen on jo sulkeutunut. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0452196826.