Ajanvaraus

Peruutuksen on tapahduttava viimeistään 48h ennen varattua aikaa. Edellisen tai saman vuorokauden aikana peruutetuista ajoista yrityksellä on oikeus periä 50% palvelun hinnasta. Peruuttamattomista ajoista perimme 100% palvelun hinnasta. Teethän peruutuksen tekijän suoraan numeroon soittamalla tai viestillä. Osa palveluistamme on K18, otathan yhteyttä etukäteen mikäli olet alle 18 vuotias. Jos haluat varata ajan jalkahoitoon Merjalle, soita 0407244447

Käytämme maksukorttitietojen tallennukseen ja maksujen veloittamiseen Stripe-palvelua, joka on PCI-sertifioitu ja kansainvälisesti luotettu maksunvälityspalvelu. Me näemme maksukortista ainoastaan neljä viimeistä numeroa sekä voimassaoloajan. Voit lukea lisää Stripen tietoturvasta täältä.

Käyttäjälle ei voi valitettavasti varata valitsemaasi palvelua nettivarauksen kautta. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0443280203.

Käyttäjälle ei voida viimeistellä varausta valitsemaasi palveluun, koska nettivaraus kyseisen ajan varaamiseen on jo sulkeutunut. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0443280203.