Ajanvaraus

Elämme poikkeuksellisia aikoja ja meille jokaisen yksilön terveys on tärkeä. Ymmärrämme, että on kuitenkin myös tärkeää pitää mieli positiivisena ja ylläpitää mahdollisuuksien rajoissa niitä rutiineja, jotka normaaliin arkeen kuuluu. Salon RF pitää ovensa auki ja tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden käyttää palveluja seuraavin tiedoin: - Toivomme, että jokainen asiakas saapuu varaamaansa aikaan sovitulla hetkellä, ei juurikaan aiemmin tai myöhemmin. - Desinfioimme kosketuspinnat ennen ja jälkeen jokaisen asiakkaan, mukaan lukien maksupääte ja työssä käytettävät välineet. - Tiloissamme työskentelee vain yksi henkilö kerrallaan, jolloin henkilökontaktit pysyvät minimissä. - Mikäli koet olevasi puolikuntoinen tai sairastumassa, toivomme, että siirtäisitte jo sovitun ajan suojellen työntekijää, sekä muita asiakkaita. Lämpimästi tervetuloa ja pidetään huolta itsestämme sekä läheisistämme.
Näin torjumme koronavirusta

Käytämme maksukorttitietojen tallennukseen ja maksujen veloittamiseen Stripe-palvelua, joka on PCI-sertifioitu ja kansainvälisesti luotettu maksunvälityspalvelu. Me näemme maksukortista ainoastaan neljä viimeistä numeroa sekä voimassaoloajan. Voit lukea lisää Stripen tietoturvasta täältä.

Käyttäjälle ei voi valitettavasti varata valitsemaasi palvelua nettivarauksen kautta. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 037851500.

Käyttäjälle ei voida viimeistellä varausta valitsemaasi palveluun, koska nettivaraus kyseisen ajan varaamiseen on jo sulkeutunut. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 037851500.