Jos ajanvarauksemme näyttää täydeltä tai et löydä sopivaa aikaa, voit kysellä mahdollisia aikoja sähköpostitse info@studiovehkaoja.fi tai soittamalla liikkeen numeroon 044 0490 919. Konsultaatioajat ja extreme pituiset kynnet eivät ole varattavissa nettiajanvarauksessa. ---- Alle 24 h peruutetuista tai siirretyistä ajoista veloitamme 75 % palvelun hinnasta ja kokonaan perumatta jätetyistä ajoista 100 % palvelun hinnasta. HUOM! Emme vastaanota peruutuksia sähköpostitse.

Käytämme maksukorttitietojen tallennukseen ja maksujen veloittamiseen Stripe-palvelua, joka on PCI-sertifioitu ja kansainvälisesti luotettu maksunvälityspalvelu. Me näemme maksukortista ainoastaan neljä viimeistä numeroa sekä voimassaoloajan. Voit lukea lisää Stripen tietoturvasta täältä.

Käyttäjälle ei voi valitettavasti varata valitsemaasi palvelua nettivarauksen kautta. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0440490919.

Käyttäjälle ei voida viimeistellä varausta valitsemaasi palveluun, koska nettivaraus kyseisen ajan varaamiseen on jo sulkeutunut. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0440490919.