Huom! Isommat muutostyöt (esim. vaalennusprojektit) tulee varata puhelimitse tai paikan päällä käymällä jotta osaamme varata tarpeeksi aikaa. Jos olet epävarma millainen aika sinun tulisi varata tai et löydä sopivaa aikaa, otathan meihin yhteyttä numeroon 0401399833 niin autamme sinua etsimään sopivan ajan juuri sinulle. Peruutukset tulee tehdä viimeistään 24 tuntia ennen varattua aikaa, sen jälkeen perutuista ajoista veloitamme 50% palvelun hinnasta. Lämpimästi tervetuloa! :)

Käytämme maksukorttitietojen tallennukseen ja maksujen veloittamiseen Stripe-palvelua, joka on PCI-sertifioitu ja kansainvälisesti luotettu maksunvälityspalvelu. Me näemme maksukortista ainoastaan neljä viimeistä numeroa sekä voimassaoloajan. Voit lukea lisää Stripen tietoturvasta täältä.

Käyttäjälle ei voi valitettavasti varata valitsemaasi palvelua nettivarauksen kautta. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0401399833.

Käyttäjälle ei voida viimeistellä varausta valitsemaasi palveluun, koska nettivaraus kyseisen ajan varaamiseen on jo sulkeutunut. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0401399833.