TIEDOTE ASIAKKAILLE: JOS SINULLA ON FLUNSSAN OIREITA, OLET OLLUT LÄHIKONTAKTISSA KORONAVIRUSINFEKTIOON SAIRASTUNEESEEN TAI OLESKELLUT ULKOMAILLA 14 VRK SISÄLLÄ, HUOMIOITHAN TÄMÄN VARATESSASI TAI PERUESSASI AIKAA. HENKILÖKUNTAMME TOIMII SAMAN OHJEEN MUKAAN JA VETÄYTYY TYÖTEHTÄVISTÄÄN VÄLITTÖMÄSTI, MIKÄLI OIREITA HAVAITAAN. OHJEISTUS ON VOIMASSA TOISTAISEKSI. T. SIRKE & AKI
Näin torjumme koronavirusta

Käytämme maksukorttitietojen tallennukseen ja maksujen veloittamiseen Stripe-palvelua, joka on PCI-sertifioitu ja kansainvälisesti luotettu maksunvälityspalvelu. Me näemme maksukortista ainoastaan neljä viimeistä numeroa sekä voimassaoloajan. Voit lukea lisää Stripen tietoturvasta täältä.

Käyttäjälle ei voi valitettavasti varata valitsemaasi palvelua nettivarauksen kautta. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0207769552.

Käyttäjälle ei voida viimeistellä varausta valitsemaasi palveluun, koska nettivaraus kyseisen ajan varaamiseen on jo sulkeutunut. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0207769552.