Peruutusehdot voit lukea www.noiries.fi. Luethan ajankohtaiset koronaohjeemme www.noiries.fi kohdasta "ajanvaraus". Kysymyksissä voit kääntyä puoleemme numeroon +3584578344100. Ajan varaamalla hyväksyt lukeneesi peruutusehdot sekä ajankohtaiset koronaohjeemme ja sitoudut noudattamaan niitä. HUOM. Mikäli haluat aikasi toteutuvan niin ettei tilassa ole muita asiakkaita, otathan yhteyttä suoraan tekijään sähköpostitse ajanvaraamista varten. Pyrimme parhaamme mukaan toteuttamaan käyntisi ilman muiden läsnäoloa. Nettiajanvarauksen kautta tehdyissä varauksissa emme voi taata ettei liiketilassa ole käyntisi aikana muita asiakkaita. Mikäli et saa varausvahvistusta sähköpostiisi n. 30min sisällä, olethan yhteydessä meihin ainoastaan sähköpostitse noiries@noiriesbeautyservices.fi. Tarkistathan myös roskapostikansion.
Näin torjumme koronavirusta

Käytämme maksukorttitietojen tallennukseen ja maksujen veloittamiseen Stripe-palvelua, joka on PCI-sertifioitu ja kansainvälisesti luotettu maksunvälityspalvelu. Me näemme maksukortista ainoastaan neljä viimeistä numeroa sekä voimassaoloajan. Voit lukea lisää Stripen tietoturvasta täältä.

Käyttäjälle ei voi valitettavasti varata valitsemaasi palvelua nettivarauksen kautta. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 04578344100.

Käyttäjälle ei voida viimeistellä varausta valitsemaasi palveluun, koska nettivaraus kyseisen ajan varaamiseen on jo sulkeutunut. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 04578344100.