Vain koti- ja laitoskäynnit Varsinais-Suomen alueella. Varmimmin tavoitat minut sähköpostilla nella@liikkuvaparturikampaaja.fi Kotikäyntien oletusmaksutapa on korttimaksu tai käteinen. LASKUTUS vain ennakkolaskulla sähköpostitse. Pyydä laskua erityistoiveet-kentässä. Varmista, että varauksessa ilmoittamasi sähköpostiosoite on oikein kirjoitettu. Mikäli laskutusohjelma ei pysty toimittamaan laskua ilmoitettuun osoitteeseen tai laskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä (2 päivää ennen varattua aikaa), varaus peruuntuu.

Käytämme maksukorttitietojen tallennukseen ja maksujen veloittamiseen Stripe-palvelua, joka on PCI-sertifioitu ja kansainvälisesti luotettu maksunvälityspalvelu. Me näemme maksukortista ainoastaan neljä viimeistä numeroa sekä voimassaoloajan. Voit lukea lisää Stripen tietoturvasta täältä.

Käyttäjälle ei voi valitettavasti varata valitsemaasi palvelua nettivarauksen kautta. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0458072424.

Käyttäjälle ei voida viimeistellä varausta valitsemaasi palveluun, koska nettivaraus kyseisen ajan varaamiseen on jo sulkeutunut. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0458072424.