Hinnat päivitetty 4.11.2021 LINDA tekee meillä mm rakennekynsiä, ripsien ja kulmien laminointeja (ripset ja kulmat palveluiden alta löytyy laminoinnit). Kun varailette aikaa, muistakaa lukea palvelupalkin oikeasta nurkkauksesta (kysymysmerkistä) palvelun kuvaus. Jos epäroit hiustesi pituutta, valitse mielummin aina pidempi aika. # Hinnat sisältävät alv 24%. Hyvä asiakas, peruutathan aikasi ajoissa. Alle 24h perutusta tai kokonaan peruuttamattomasta ajasta veloitamme 70% palvelun hinnasta.
Näin torjumme koronavirusta

Käytämme maksukorttitietojen tallennukseen ja maksujen veloittamiseen Stripe-palvelua, joka on PCI-sertifioitu ja kansainvälisesti luotettu maksunvälityspalvelu. Me näemme maksukortista ainoastaan neljä viimeistä numeroa sekä voimassaoloajan. Voit lukea lisää Stripen tietoturvasta täältä.

Käyttäjälle ei voi valitettavasti varata valitsemaasi palvelua nettivarauksen kautta. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0408272292.

Käyttäjälle ei voida viimeistellä varausta valitsemaasi palveluun, koska nettivaraus kyseisen ajan varaamiseen on jo sulkeutunut. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0408272292.