HUOM! Satunnaisia iltatöitä (jalkahoito 60min, titaanijousi, silikonortoosi) tekee myös jalkaterapeutti (AMK) Riikka. Riikka ei hoida Epassilla eikä lahjakorttiasiakkaita! Epassilla maksavilta veloitetaan +5e lisää ILMOITA MIKÄLI VARAAT LAHJAKORTTIAIKAA (pidäthän huolen, ettei lahjakortti mene vanhaksi) MIKÄLI SOPIVAA VAPAATA AIKAA EI LÖYDY, LAITA MINULLE TEKSTIVIESTI NIIN YRITETÄÄN JÄRJESTÄÄ SELLAINEN :) SAAVU HOITOON max 10min ennen. Lahjakortteja voit tilata jalkaterapialiike@gmail.com TERVETULOA!

Käytämme maksukorttitietojen tallennukseen ja maksujen veloittamiseen Stripe-palvelua, joka on PCI-sertifioitu ja kansainvälisesti luotettu maksunvälityspalvelu. Me näemme maksukortista ainoastaan neljä viimeistä numeroa sekä voimassaoloajan. Voit lukea lisää Stripen tietoturvasta täältä.

Käyttäjälle ei voi valitettavasti varata valitsemaasi palvelua nettivarauksen kautta. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0442440191.

Käyttäjälle ei voida viimeistellä varausta valitsemaasi palveluun, koska nettivaraus kyseisen ajan varaamiseen on jo sulkeutunut. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0442440191.