Käytämme kasvomaskia suositusten mukaisesti ja pyydämme tätä myös asiakkailtamme. Jos sinulla ei ole kasvomaskia tullessasi, saat sen meiltä. Partapalvelut ovat toistaiseksi pois valikosta, juurikin maskisuosituksen takia. Saavuthan paikalle ajanvarauksesi mukaisesti, näin pidämme paikalla olevan henkilömäärän sallituissa rajoissa. Huomioithan myös että olemme hajusteeton liike, joten tulethan tuoksutta. Kiitos! Loma-ajat: Krista 2.8-15.8, Jenni 16.8-29.8
Näin torjumme koronavirusta

Käytämme maksukorttitietojen tallennukseen ja maksujen veloittamiseen Stripe-palvelua, joka on PCI-sertifioitu ja kansainvälisesti luotettu maksunvälityspalvelu. Me näemme maksukortista ainoastaan neljä viimeistä numeroa sekä voimassaoloajan. Voit lukea lisää Stripen tietoturvasta täältä.

Käyttäjälle ei voi valitettavasti varata valitsemaasi palvelua nettivarauksen kautta. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0408485022.

Käyttäjälle ei voida viimeistellä varausta valitsemaasi palveluun, koska nettivaraus kyseisen ajan varaamiseen on jo sulkeutunut. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0408485022.