Erikoisväreissä ja hiusten pidennyksissä ota yhteyttä liikkeeseen 019585658. Timman kautta pidennyksiin varaus ei onnistu, koska haluamme varmistaa riittävän ajan ja materiaalit. Jos et värjäyksen yhteydessä halua leikkausta, mainitse siitä kohdassa lisätiedot/erityistoiveet. Hiustenleikkaukset sisältävät pesun. Jos olet jo valmiiksi pessyt, vähennämme hinnasta 5€. Mainitse lisätiedoissa, ei pesua.
Näin torjumme koronavirusta

Käytämme maksukorttitietojen tallennukseen ja maksujen veloittamiseen Stripe-palvelua, joka on PCI-sertifioitu ja kansainvälisesti luotettu maksunvälityspalvelu. Me näemme maksukortista ainoastaan neljä viimeistä numeroa sekä voimassaoloajan. Voit lukea lisää Stripen tietoturvasta täältä.

Käyttäjälle ei voi valitettavasti varata valitsemaasi palvelua nettivarauksen kautta. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 019585658.

Käyttäjälle ei voida viimeistellä varausta valitsemaasi palveluun, koska nettivaraus kyseisen ajan varaamiseen on jo sulkeutunut. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 019585658.