Huom. Pidämme kasvomaskia asiakaskäynnin aikana. Tarvittaessa voit myös soittaa ja sopia yksityisen kampaamoajan. ———— Tarkistathan, että saat sähköpostiviestin, jotta varaus on mennyt varmasti läpi. Ilman varausvahvistusta tilaus ei ole tullut perille. — Huom! Hinnat ovat alkaen-hintoja. — Jos et löydä sopivaa aikaa tai palvelua niin soitathan liikkeeseemme. P:0406208777 (Peruutuksen toivotaan tapahtuvan viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Saman vuorokauden aikana peruutetuista sekä peruuttamattomista ajoista yrityksellä on oikeus periä 50% palvelun hinnasta.) ———
Näin torjumme koronavirusta

Käytämme maksukorttitietojen tallennukseen ja maksujen veloittamiseen Stripe-palvelua, joka on PCI-sertifioitu ja kansainvälisesti luotettu maksunvälityspalvelu. Me näemme maksukortista ainoastaan neljä viimeistä numeroa sekä voimassaoloajan. Voit lukea lisää Stripen tietoturvasta täältä.

Käyttäjälle ei voi valitettavasti varata valitsemaasi palvelua nettivarauksen kautta. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0406208777.

Käyttäjälle ei voida viimeistellä varausta valitsemaasi palveluun, koska nettivaraus kyseisen ajan varaamiseen on jo sulkeutunut. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0406208777.