Hei ūüĆĽ Hiushuoneen palveluiden kysynt√§ on t√§ll√§ hetkell√§ suurta ja siksi olen joutunut rajaamaan nettiajanvarauksen vapaina olevien aikojen saatavuutta. Vapaat ajat ovat l√§hinn√§ aamuja ja iltap√§ivi√§. Jos olet ihan ensimm√§ist√§ kertaa tulossa hiushuoneelle asiakkaaksi, niin kerrothan lis√§tieto-kohdassa toiveistasi esim n√§in ‚ÄĚ haluaisin kasviv√§ri√§ ja olen aiemmin kestov√§rj√§nnyt hiuksiani‚ÄĚ Silloin tied√§n ottaa sinuun yhteytt√§ s√§hk√∂postitse ja teen sinulle muutaman lis√§kysymyksen samalla kartuttaen ajanlis√§yksen tarvetta ūüĆĽ KIITOS ūüĆĽ

Käytämme maksukorttitietojen tallennukseen ja maksujen veloittamiseen Stripe-palvelua, joka on PCI-sertifioitu ja kansainvälisesti luotettu maksunvälityspalvelu. Me näemme maksukortista ainoastaan neljä viimeistä numeroa sekä voimassaoloajan. Voit lukea lisää Stripen tietoturvasta täältä.

Käyttäjälle ei voi valitettavasti varata valitsemaasi palvelua nettivarauksen kautta. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0401931303.

Käyttäjälle ei voida viimeistellä varausta valitsemaasi palveluun, koska nettivaraus kyseisen ajan varaamiseen on jo sulkeutunut. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0401931303.