Hei ☀️ Jos et löydä netistä sinulle sopivaa aikaa, niin olethan minuun yhteydessä suoraan puhelimitse 040-1931303 tai sähköpostilla hiushuoneovaali@gmail.com☀️ Jos olet ihan ensimmäistä kertaa tulossa hiushuoneelle asiakkaaksi, niin kerrothan lisätieto-kohdassa toiveistasi esim näin ” haluaisin kasviväriä ja olen aiemmin kestovärjännyt hiuksiani” Silloin tiedän ottaa sinuun yhteyttä sähköpostitse ja teen sinulle muutaman lisäkysymyksen samalla kartuttaen ajanlisäyksen tarvetta ☀️ KIITOS ☀️

Käytämme maksukorttitietojen tallennukseen ja maksujen veloittamiseen Stripe-palvelua, joka on PCI-sertifioitu ja kansainvälisesti luotettu maksunvälityspalvelu. Me näemme maksukortista ainoastaan neljä viimeistä numeroa sekä voimassaoloajan. Voit lukea lisää Stripen tietoturvasta täältä.

Käyttäjälle ei voi valitettavasti varata valitsemaasi palvelua nettivarauksen kautta. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0401931303.

Käyttäjälle ei voida viimeistellä varausta valitsemaasi palveluun, koska nettivaraus kyseisen ajan varaamiseen on jo sulkeutunut. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0401931303.