Hei ūüíę Hiushuoneen palveluiden kysynt√§ on t√§ll√§ hetkell√§ suurta ja siksi olen rajannut nettiajanvarauksen vapaina olevien aikojen saatavuutta, jotta mahdollisimman monelle l√∂ytyisi mieluisa aika ūüėä. Vapaita aikoja l√∂ytyy t√§ll√§ hetkell√§ klo 10-15 v√§lille. Jos et l√∂yd√§ netist√§ sinulle sopivaa aikaa, niin olethan minuun yhteydess√§ suoraan puhelimitse tai s√§hk√∂postilla ūüíę Jos olet ihan ensimm√§ist√§ kertaa tulossa hiushuoneelle asiakkaaksi, niin kerrothan lis√§tieto-kohdassa toiveistasi esim n√§in ‚ÄĚ haluaisin kasviv√§ri√§ ja olen aiemmin kestov√§rj√§nnyt hiuksiani‚ÄĚ Silloin tied√§n ottaa sinuun yhteytt√§ s√§hk√∂postitse ja teen sinulle muutaman lis√§kysymyksen samalla kartuttaen ajanlis√§yksen tarvetta ūüíęKIITOS ūüíę

Käytämme maksukorttitietojen tallennukseen ja maksujen veloittamiseen Stripe-palvelua, joka on PCI-sertifioitu ja kansainvälisesti luotettu maksunvälityspalvelu. Me näemme maksukortista ainoastaan neljä viimeistä numeroa sekä voimassaoloajan. Voit lukea lisää Stripen tietoturvasta täältä.

Käyttäjälle ei voi valitettavasti varata valitsemaasi palvelua nettivarauksen kautta. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0401931303.

Käyttäjälle ei voida viimeistellä varausta valitsemaasi palveluun, koska nettivaraus kyseisen ajan varaamiseen on jo sulkeutunut. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0401931303.