Hei ūüĆł T√§ll√§ hetkell√§ nettiajanvarauslistat ovat suljettuna runsaan kysynn√§n vuoksi. Vapaiden aikojen kyselyt minulta suoraan numerosta 040-1931303 tai hiushuoneovaali@gmail.com Ps. Uusia asiakkaita en valitettavasti t√§ll√§ hetkell√§ pysty ottamaan. Katson l√§hemp√§n√§ syksy√§ mik√§ olisi tilanne ottaa vastaan uusia asiakkaita ūüĆłMonella on toivo p√§√§st√§ jo l√§ht√∂ihin takaisin ja paluu normaaliin tulisi n√§kym√§√§n minun listoillani iltapainotteisimmissa ty√∂p√§ivist√§, mutta katsellaan kuinka kaikki menee ūüĆł

Käytämme maksukorttitietojen tallennukseen ja maksujen veloittamiseen Stripe-palvelua, joka on PCI-sertifioitu ja kansainvälisesti luotettu maksunvälityspalvelu. Me näemme maksukortista ainoastaan neljä viimeistä numeroa sekä voimassaoloajan. Voit lukea lisää Stripen tietoturvasta täältä.

Käyttäjälle ei voi valitettavasti varata valitsemaasi palvelua nettivarauksen kautta. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0401931303.

Käyttäjälle ei voida viimeistellä varausta valitsemaasi palveluun, koska nettivaraus kyseisen ajan varaamiseen on jo sulkeutunut. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0401931303.