Hei kaikki asiakkaani Tampereella, on tullut aikani siirtyä uusiin ympyröihin työkuvioissa. Tammikuun 2024 alusta hierontapisteeni siirtyy vakituisesti Ypäjälle, Kanta-Hämeeseen. Osoitetiedot ja tarkemmat aikataulut päivittyy kotisivuille joulukuun aikana. Iso Kiitos teille ihan jokaiselle, että olette olleet mukana alusta asti ja matkan varrella. Olen lomalla 30.11.-6.12.2023

Käytämme maksukorttitietojen tallennukseen ja maksujen veloittamiseen Stripe-palvelua, joka on PCI-sertifioitu ja kansainvälisesti luotettu maksunvälityspalvelu. Me näemme maksukortista ainoastaan neljä viimeistä numeroa sekä voimassaoloajan. Voit lukea lisää Stripen tietoturvasta täältä.

Käyttäjälle ei voi valitettavasti varata valitsemaasi palvelua nettivarauksen kautta. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0453596445.

Käyttäjälle ei voida viimeistellä varausta valitsemaasi palveluun, koska nettivaraus kyseisen ajan varaamiseen on jo sulkeutunut. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0453596445.