Arvoisat asiakkaamme!❤️ Olemme avoinna normaalisti, kuitenkin huomioiden vallitsevan tilanteen ja asiakkaiden turvallisuus onkin meille ensiarvoisen tärkeää. ❤️ Kaikki kampaajamme käyttävät maskeja asiakaspalvelutilanteissa. Pystymme järjestämään aikoja myös niin että paikalla ei ole kuin sinä ja kampaajasi, jos koet sen olevan turvallisin vaihtoehto. 🙏 Toivoisimme että tulisit paikalle täsmälleen sovittuna aikana ja mielellään ilman seuralaisia, näin vältämme sen, ettei liikkeessä ole enempää kuutta ihmistä kerrallaan. 👌 Pyydämme myös asiakkaitamme käyttämään maskeja käynnin aikana. Mikäli sinulla ei ole maskia, saat sen meiltä veloituksetta. 😷 Emme tule töihin flunssaoireisina, emmekä voi ottaa asiakkaaksemme kipeänä olevia. Jos olet kipeä tai edes epäilet olevasi kipeä, niin ilmoitathan siitä meille, katsotaan sinulle uusi, parempi aika. 🤒 Pidetään huolta toisistamme! ❤️
Näin torjumme koronavirusta

Käytämme maksukorttitietojen tallennukseen ja maksujen veloittamiseen Stripe-palvelua, joka on PCI-sertifioitu ja kansainvälisesti luotettu maksunvälityspalvelu. Me näemme maksukortista ainoastaan neljä viimeistä numeroa sekä voimassaoloajan. Voit lukea lisää Stripen tietoturvasta täältä.

Käyttäjälle ei voi valitettavasti varata valitsemaasi palvelua nettivarauksen kautta. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0405311531.

Käyttäjälle ei voida viimeistellä varausta valitsemaasi palveluun, koska nettivaraus kyseisen ajan varaamiseen on jo sulkeutunut. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0405311531.