Huomioithan, että kaikkia vapaita Tiinan aikoja ei ole nettivarauksessa. Kysy tarviettaessa puhelimitse. Mikäli olet kiinnostunut peruutusajoista tai sinulla on ongelmia ajanvarauksen kanssa, niin olethan yhetydessä Oranssiin 0505931721. Korona aikana olemme tehostaneet siivousta. Käsien pesu ja desifiointi mahdollisuus on. Halutessasi käytämme kasvomaskia ja/tai visiiriä. Kysy puhelimitse ajoista jolloin paikalla ei ole muita kuin vain sinä ja ekokampaajasi.

Käytämme maksukorttitietojen tallennukseen ja maksujen veloittamiseen Stripe-palvelua, joka on PCI-sertifioitu ja kansainvälisesti luotettu maksunvälityspalvelu. Me näemme maksukortista ainoastaan neljä viimeistä numeroa sekä voimassaoloajan. Voit lukea lisää Stripen tietoturvasta täältä.

Käyttäjälle ei voi valitettavasti varata valitsemaasi palvelua nettivarauksen kautta. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0505931721.

Käyttäjälle ei voida viimeistellä varausta valitsemaasi palveluun, koska nettivaraus kyseisen ajan varaamiseen on jo sulkeutunut. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0505931721.