Suuren kysynnän vuoksi kaikki Tiinan ajat eivät ehdi nettivaraukseen. Kysythän Tiinan aikoja myös puhelimitse tai sähköpostilla. Mikäli olet kiinnostunut peruutusajoista tai sinulla on ongelmia ajanvarauksen kanssa, niin olethan myös yhteydessä Oranssiin 0505931721. Varauksesi on onnistunut mikäli saat varausvahvistuksen sähköpostiisi. Muista liittyä sähköpostilistallemme niin saat tiedot tarjouksista ja tapahtumista.

Käytämme maksukorttitietojen tallennukseen ja maksujen veloittamiseen Stripe-palvelua, joka on PCI-sertifioitu ja kansainvälisesti luotettu maksunvälityspalvelu. Me näemme maksukortista ainoastaan neljä viimeistä numeroa sekä voimassaoloajan. Voit lukea lisää Stripen tietoturvasta täältä.

Käyttäjälle ei voi valitettavasti varata valitsemaasi palvelua nettivarauksen kautta. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0505931721.

Käyttäjälle ei voida viimeistellä varausta valitsemaasi palveluun, koska nettivaraus kyseisen ajan varaamiseen on jo sulkeutunut. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0505931721.