Olemme tehneet palvelutarjontaamme ja hinnastoomme muutoksia vastaamaan ajanmukaisia palveluita ja kustannuksia. Tuotamme liikkeessämme eniten väri+leikkaus- palveluita Tämän hetken suurimpana trendinä ovat työt jossa teemme paljon raita/vaalennuskäsittelyitä. Nämä palvelut kestävät ajallisesti kauemmin sekä ainekustannukselliset hinnat ovat myöskin huomattavasti suuremmat kuin perus värjäyksissä jossa käytämme esimerkiksi yhtä väriä. Täten olemme lisänneet palveluihimme uuden palvelu-kategorian raidat+leikkaus paketit. Nämä paketit sisältävät automaattisesti enemmän aikaa sekä lisäsävytykset. Mikäli et huomaa varata ajanvarauksestamme kyseistä pakettia suoraan ja teemme sinulle sävytyksen pesupaikalla, huomioimme tämän loppuhinnassa. Sävytyksen hinta lisätään aina mukaan myös muissa väripaketeissa, mikäli teemme sävytyksen muissa kuin raita-palveluiden lisänä.
Näin torjumme koronavirusta

Käytämme maksukorttitietojen tallennukseen ja maksujen veloittamiseen Stripe-palvelua, joka on PCI-sertifioitu ja kansainvälisesti luotettu maksunvälityspalvelu. Me näemme maksukortista ainoastaan neljä viimeistä numeroa sekä voimassaoloajan. Voit lukea lisää Stripen tietoturvasta täältä.

Käyttäjälle ei voi valitettavasti varata valitsemaasi palvelua nettivarauksen kautta. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0443000299.

Käyttäjälle ei voida viimeistellä varausta valitsemaasi palveluun, koska nettivaraus kyseisen ajan varaamiseen on jo sulkeutunut. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0443000299.