Jos ajanvaruksesta ei meinaa löytyä sopivaa aikaa, soita liikkeeseen ja kysäise rohkeasti, palvelemme mahdollisuuksien mukaan joustavasti. Isommissa muutoksissa olethan yhteydessä puhelimitse suoraan liikkeeseen, esim. Tummasta vaaleaan tai shokkivärit jne.. osaamme varata riittävästi aikaa. Lopullinen värin/vaalennuksen hinta määräytyy käytetyn ajan sekä ainekulujen mukaan.

Käytämme maksukorttitietojen tallennukseen ja maksujen veloittamiseen Stripe-palvelua, joka on PCI-sertifioitu ja kansainvälisesti luotettu maksunvälityspalvelu. Me näemme maksukortista ainoastaan neljä viimeistä numeroa sekä voimassaoloajan. Voit lukea lisää Stripen tietoturvasta täältä.

Käyttäjälle ei voi valitettavasti varata valitsemaasi palvelua nettivarauksen kautta. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0504365558.

Käyttäjälle ei voida viimeistellä varausta valitsemaasi palveluun, koska nettivaraus kyseisen ajan varaamiseen on jo sulkeutunut. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0504365558.