Ajanvaraus

Nyt voit varata lisäpalveluna maksuttoman hiljaisen ajan, jolloin saat nauttia käynnistäsi ilman small talkia. Käymme kanssasi läpi vain palveluun liittyvät välttämättömät asiat. Muuten voit nauttia omasta ajastasi kaikessa rauhassa.🙏 Meillä 1.11.2023 alkaen käytössä väreissä ja moniväreissä paketti-hinnoittelu aiemman tunti-hinnoittelun tilalla, näin sinun ei tarvitse olla epävarma palvelun lopullisesta hinnasta. Mikäli olet epävarma siitä mitä sinun tulisi varata, voit olla yhteydessä puhelimitse tai rohkeasti varata ilmaisen ajan konsultointiin!😊

Käytämme maksukorttitietojen tallennukseen ja maksujen veloittamiseen Stripe-palvelua, joka on PCI-sertifioitu ja kansainvälisesti luotettu maksunvälityspalvelu. Me näemme maksukortista ainoastaan neljä viimeistä numeroa sekä voimassaoloajan. Voit lukea lisää Stripen tietoturvasta täältä.

Käyttäjälle ei voi valitettavasti varata valitsemaasi palvelua nettivarauksen kautta. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0405527695.

Käyttäjälle ei voida viimeistellä varausta valitsemaasi palveluun, koska nettivaraus kyseisen ajan varaamiseen on jo sulkeutunut. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0405527695.