Ajanvaraus

Huomio! Hinnat saattavat poiketa luvatuista asiakkaan lisätoiveiden, työtapojen vaativuuden tai ajankäytön suhteen. Olethan ystävällinen ja varaat aikasi suoraan numerosta 09-250 1122 mikäli et ole varma millainen aika olisi riittävä / tarpeellinen (isommat värinmuutokset jne) tai jos et löydä valikosta mielestäsi sopivaa vaihtoehtoa. Neuvomme mielellämme lisää ja sovimme juuri sinulle sopivan kokonaisuuden. Myöskään kaikki tarjolla olevat ajat eivät välttämättä näy ajanvarauksessa, joten jos haluat varata ajan listan ulkopuolelta niin pyydämme sinua soittamaan 09-250 1122, jotta voimme tarjota sinulle joustavampia aukioloaikoja. Martintalon pääovet sulkeutuvat arkisin klo.16. Löydät pääovelta kampaamon ovikellon.
Näin torjumme koronavirusta

Käytämme maksukorttitietojen tallennukseen ja maksujen veloittamiseen Stripe-palvelua, joka on PCI-sertifioitu ja kansainvälisesti luotettu maksunvälityspalvelu. Me näemme maksukortista ainoastaan neljä viimeistä numeroa sekä voimassaoloajan. Voit lukea lisää Stripen tietoturvasta täältä.

Käyttäjälle ei voi valitettavasti varata valitsemaasi palvelua nettivarauksen kautta. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 09 250 1122.

Käyttäjälle ei voida viimeistellä varausta valitsemaasi palveluun, koska nettivaraus kyseisen ajan varaamiseen on jo sulkeutunut. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 09 250 1122.