Ajanvaraus

Hinnat ovat suuntaa antavia ja jokainen työ hinnoitellaan työn vaativuuden ja kulujen mukaan. Jos värin yhteydessä ei tule leikkausta vähennetään paketin hinnasta 20€. Suuremmissa muutostöissä, kuten isommissa vaalennuksissa otathan yhteyden suoraan meihin, niin osaamme arvioida aikaa ja kustannusta. Jos sinulla on kysyttävää joko palveluihimme, tai tuotteisiin liittyen, voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse.

Käytämme maksukorttitietojen tallennukseen ja maksujen veloittamiseen Stripe-palvelua, joka on PCI-sertifioitu ja kansainvälisesti luotettu maksunvälityspalvelu. Me näemme maksukortista ainoastaan neljä viimeistä numeroa sekä voimassaoloajan. Voit lukea lisää Stripen tietoturvasta täältä.

Käyttäjälle ei voi valitettavasti varata valitsemaasi palvelua nettivarauksen kautta. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 044 0717101 Maritiina 045 2007505 Leena.

Käyttäjälle ei voida viimeistellä varausta valitsemaasi palveluun, koska nettivaraus kyseisen ajan varaamiseen on jo sulkeutunut. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 044 0717101 Maritiina 045 2007505 Leena.