Ajanvaraus

❣Hei, rakkaat asiakkaat❣ Olemme tällä hetkellä normaalisti auki ja pidämme huolta hygeniastamme!️️️️️️️ *Tehostettu käsien pesu ja desinfiointi. *Asiakaspaikan ja välineiden desinfioiminen. *Kasvomaskien käyttö. Toivoisimmekin, että tässä poikkeuksellisessa tilanteessa tulisitte paikalle maksimissaan 5 minuuttia ennen sovittua hoitoaikaa, jotta saadaan minimoitua asiakkaiden yhtäaikainen vierailu ja me ehdimme desinfioida välineet sekä hoitopaikan! Olet lämpimästi tervetullut ❣️
Näin torjumme koronavirusta

Käytämme maksukorttitietojen tallennukseen ja maksujen veloittamiseen Stripe-palvelua, joka on PCI-sertifioitu ja kansainvälisesti luotettu maksunvälityspalvelu. Me näemme maksukortista ainoastaan neljä viimeistä numeroa sekä voimassaoloajan. Voit lukea lisää Stripen tietoturvasta täältä.

Käyttäjälle ei voi valitettavasti varata valitsemaasi palvelua nettivarauksen kautta. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0451429260.

Käyttäjälle ei voida viimeistellä varausta valitsemaasi palveluun, koska nettivaraus kyseisen ajan varaamiseen on jo sulkeutunut. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0451429260.