Ajanvaraus

Huomio! Vuosittaisen indeksi korotuksien myötä hinnastomme muuttuu 1.5.2024. Aikaa varatessa muista lukea palvelupalkin oikeasta nurkkauksesta (kysymysmerkistä) palvelun kuvaus. Jos epäröit hiustesi pituutta, valitse mieluiten aina se pidempi aika. # Hinnat sisältävät alv 24%. Hyvä asiakas, peruutathan aikasi ajoissa. Soittamalla tai sähköpostitse. Alle 24h perutusta tai kokonaan peruuttamattomasta ajasta kampaajallasi on oikeus veloittaa 70% palvelun hinnasta.

Käytämme maksukorttitietojen tallennukseen ja maksujen veloittamiseen Stripe-palvelua, joka on PCI-sertifioitu ja kansainvälisesti luotettu maksunvälityspalvelu. Me näemme maksukortista ainoastaan neljä viimeistä numeroa sekä voimassaoloajan. Voit lukea lisää Stripen tietoturvasta täältä.

Käyttäjälle ei voi valitettavasti varata valitsemaasi palvelua nettivarauksen kautta. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0408272292.

Käyttäjälle ei voida viimeistellä varausta valitsemaasi palveluun, koska nettivaraus kyseisen ajan varaamiseen on jo sulkeutunut. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0408272292.