Ajanvaraus

Hius- ja kauneudenhoitoalan osuuskunta. Monipuoliset hius- ja kauneuspalvelut Pikkusalongin tiloissa Utinkatu 44. Tervetuloa! Tavoitat meidät numerosta: 0400 264774 Tutustu meihin ja palveluihimme Facebookissa Hiuska Osaajat Osk HUOM! Osuuskunnassamme työskentelee myös jo valmistuneita opiskelijoita, ja heillä omat hinnastot. Hinta siis saattaa muuttua varausta tehdessä. Saat varaamasi palvelun oikean hinnan varausvahvistusviestissä.

Käytämme maksukorttitietojen tallennukseen ja maksujen veloittamiseen Stripe-palvelua, joka on PCI-sertifioitu ja kansainvälisesti luotettu maksunvälityspalvelu. Me näemme maksukortista ainoastaan neljä viimeistä numeroa sekä voimassaoloajan. Voit lukea lisää Stripen tietoturvasta täältä.

Käyttäjälle ei voi valitettavasti varata valitsemaasi palvelua nettivarauksen kautta. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0400 264774.

Käyttäjälle ei voida viimeistellä varausta valitsemaasi palveluun, koska nettivaraus kyseisen ajan varaamiseen on jo sulkeutunut. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0400 264774.