Ajanvaraus

Jos et löydä sopivaa aikaa itsellesi, ole rohkeasti yhteydessä. Joustan aikojen suhteen aina mahdollisuuksien mukaan!❤️ Minut tavoittaa soittamalla numeroon 0196647460! (Huom! Lankanumero, tekstiviestit ei tule perille! jos en heti vastaa, soitan aina kyllä mahdollisimman pian takaisin) viestiä voi laittaa facebookisssa, instagramissa tai laittamalla sähköpostia: kauneuskulmarosabella@gmail.com

Käytämme maksukorttitietojen tallennukseen ja maksujen veloittamiseen Stripe-palvelua, joka on PCI-sertifioitu ja kansainvälisesti luotettu maksunvälityspalvelu. Me näemme maksukortista ainoastaan neljä viimeistä numeroa sekä voimassaoloajan. Voit lukea lisää Stripen tietoturvasta täältä.

Käyttäjälle ei voi valitettavasti varata valitsemaasi palvelua nettivarauksen kautta. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0196647460.

Käyttäjälle ei voida viimeistellä varausta valitsemaasi palveluun, koska nettivaraus kyseisen ajan varaamiseen on jo sulkeutunut. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0196647460.