Ajanvaraus

Olet lämpimästi tervetullut sovittamaan KATRI NISKANEN Bridal -malliston hääpukuja! Sovitukseen on varattu aikaa yksi tunti. Poikkeustilasta johtuen voit ottaa korkeintaan yhden makutuomarin halutessasi mukaan. Täytäthän lisätietoihin hääpäiväsi ja mahdolliset pukua koskevat toiveet, kiitos! Otathan yhteyttä sähköpostitse (bridal@katriniskanen.com), mikäli et löydä sopivaa sovitusaikaa tai sinulla on muuta kysyttävää. HUOM! Uusi mallisto ja katalogi julkaistaan tammikuussa 2021!

Käytämme maksukorttitietojen tallennukseen ja maksujen veloittamiseen Stripe-palvelua, joka on PCI-sertifioitu ja kansainvälisesti luotettu maksunvälityspalvelu. Me näemme maksukortista ainoastaan neljä viimeistä numeroa sekä voimassaoloajan. Voit lukea lisää Stripen tietoturvasta täältä.

Käyttäjälle ei voi valitettavasti varata valitsemaasi palvelua nettivarauksen kautta. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon +358504645903.

Käyttäjälle ei voida viimeistellä varausta valitsemaasi palveluun, koska nettivaraus kyseisen ajan varaamiseen on jo sulkeutunut. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon +358504645903.