Ajanvaraus

Olet lämpimästi tervetullut sovittelemaan KATRI NISKANEN Bridal -malliston hääpukuja! Sovitukseen on varattu aikaa yksi tunti. Voit ottaa 1-2 makutuomaria halutessasi mukaan. Täytäthän lisätietoihin hääpäiväsi ja mahdolliset pukua koskevat toiveet, kiitos! Huomioithan, että meillä ei ole tällä hetkellä sovitusaikoja koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilan vuoksi. Avaamme uuden showroomin osoitteessa Fredrikinkatu 41 myöhemmin keväällä tai heti kun tilanne on rauhoittunut. Etukäteen sovitut sovitusajat tulemme hoitamaan, mikäli tilanne sen sallii. Otathan yhteyttä sähköpostitse (bridal@katriniskanen.com), mikäli kaipaat hääpuvun sovitusaikaa tai sinulla on muuta kysyttävää.

Käytämme maksukorttitietojen tallennukseen ja maksujen veloittamiseen Stripe-palvelua, joka on PCI-sertifioitu ja kansainvälisesti luotettu maksunvälityspalvelu. Me näemme maksukortista ainoastaan neljä viimeistä numeroa sekä voimassaoloajan. Voit lukea lisää Stripen tietoturvasta täältä.

Käyttäjälle ei voi valitettavasti varata valitsemaasi palvelua nettivarauksen kautta. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon +358504645903.

Käyttäjälle ei voida viimeistellä varausta valitsemaasi palveluun, koska nettivaraus kyseisen ajan varaamiseen on jo sulkeutunut. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon +358504645903.