Ajanvaraus

TULETHAN PAIKALLE TARKALLA AJALLA, VAIN AJANVARAUKSELLA ⚜️ OPISKELIJA -JA ELÄKELÄISALENNUS -10% PALVELUN NORMAALIHINNASTA (EI VOI YHDISTÄÄ MUIHIN ALENNUKSIIN) ⚜️ EMME VÄRIKÄSITTELE ALLE 16-VUOTIAAN NUOREN HIUKSIA ⚜️ LISÄTIETOKENTTÄÄN VOIT MM. TOIVOA HILJAISTA KÄYNTIÄ, ETTEI HIUSPOHJAA HIEROTA TAI TOIVOTAAN HIERONTAAN YMS. TIEDOT VÄLITTYVÄT VARMASTI TEKIJÄLLE VASTA TYÖN ALKAESSA ⚜️ TÄRKEISSÄ KYSYMYKSISSÄ OLETHAN SUORAAN KAMPAAMOON YHTEYDESSÄ, KIITOS!
Näin torjumme koronavirusta

Käytämme maksukorttitietojen tallennukseen ja maksujen veloittamiseen Stripe-palvelua, joka on PCI-sertifioitu ja kansainvälisesti luotettu maksunvälityspalvelu. Me näemme maksukortista ainoastaan neljä viimeistä numeroa sekä voimassaoloajan. Voit lukea lisää Stripen tietoturvasta täältä.

Käyttäjälle ei voi valitettavasti varata valitsemaasi palvelua nettivarauksen kautta. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0453410334.

Käyttäjälle ei voida viimeistellä varausta valitsemaasi palveluun, koska nettivaraus kyseisen ajan varaamiseen on jo sulkeutunut. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0453410334.