Ajanvaraus

Hinnat ovat alkaen hintoja ja sis. alv. 24 %.Hinnoittelussa huomioimme hiuspituuden, paksuuden, väriainekulutuksen sekä työhön käytettävän ajan. Mikäli et löydä toivomaasi aikaa palveluun, sinulla on kysyttävää palveluistamme tai ajanvarauksesta, soitathan meille. Hääpalvelut, hiuspidennykset ja ripsien kestotaivutukset luokitellaan erikoistöihin ja niiden varaukset vain soittamalla meille! Mikäli hiuspituuden valinta tuottaa hankaluutta, et ole varma hiustesi mitasta tai se on kahden mitan väliltä. Varaathan ajan pidemmän vaihtoehdon mukaan, jotta aikaa on riittävästi.

Käytämme maksukorttitietojen tallennukseen ja maksujen veloittamiseen Stripe-palvelua, joka on PCI-sertifioitu ja kansainvälisesti luotettu maksunvälityspalvelu. Me näemme maksukortista ainoastaan neljä viimeistä numeroa sekä voimassaoloajan. Voit lukea lisää Stripen tietoturvasta täältä.

Käyttäjälle ei voi valitettavasti varata valitsemaasi palvelua nettivarauksen kautta. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 032236346.

Käyttäjälle ei voida viimeistellä varausta valitsemaasi palveluun, koska nettivaraus kyseisen ajan varaamiseen on jo sulkeutunut. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 032236346.