Ajanvaraus

Mikäli et löydä haluamaasi aikaa, soitathan meille 0505815311. Hiusten kasvivärjäyksiin / savisoodavaalennukseen aikaa varatessasi valitse palvelu kategoriasta Kasvivärit, ekologiset hiushoidot löytyvät oman otsikkonsa alta, kiitos! Mikäli sinulla on kysyttävää palveluistamme soitathan, konsultoimme aina mielellämme! HUOM! Otamme peruutukset ja ajanvarausten muutokset vastaan puhelimitse soittamalla tai timma palvelun kautta, emme sähköpostilla. Peruutuksen on tapahduttava viimeistään 48h ennen varattua aikaa. Peruuttamattomista ajanvarauksista perimme 50% palvelun hinnasta.

Käytämme maksukorttitietojen tallennukseen ja maksujen veloittamiseen Stripe-palvelua, joka on PCI-sertifioitu ja kansainvälisesti luotettu maksunvälityspalvelu. Me näemme maksukortista ainoastaan neljä viimeistä numeroa sekä voimassaoloajan. Voit lukea lisää Stripen tietoturvasta täältä.

Käyttäjälle ei voi valitettavasti varata valitsemaasi palvelua nettivarauksen kautta. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0505815311.

Käyttäjälle ei voida viimeistellä varausta valitsemaasi palveluun, koska nettivaraus kyseisen ajan varaamiseen on jo sulkeutunut. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0505815311.