Ajanvaraus

Palveluiden hinnat ovat alkaen hintoja. Erikoistyöt (esim. isot värinmuutostyöt), hiustenpidennykset ja hääkampaukset varattavissa puhelimitse. Suosittelemme maksutonta konsultaatiota (15 min), joka varattavissa Timmasta. Konsultaatio tapahtuu ensisijaisesti paikan päällä liikkeessä. Ilta- ja lauantai aikoja voi tiedustella puhelimitse p. 050 300 6750 HUOM! Väri- ja raitapalvelut vain yli 16- vuotiaille!

Käytämme maksukorttitietojen tallennukseen ja maksujen veloittamiseen Stripe-palvelua, joka on PCI-sertifioitu ja kansainvälisesti luotettu maksunvälityspalvelu. Me näemme maksukortista ainoastaan neljä viimeistä numeroa sekä voimassaoloajan. Voit lukea lisää Stripen tietoturvasta täältä.

Käyttäjälle ei voi valitettavasti varata valitsemaasi palvelua nettivarauksen kautta. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0503006750.

Käyttäjälle ei voida viimeistellä varausta valitsemaasi palveluun, koska nettivaraus kyseisen ajan varaamiseen on jo sulkeutunut. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0503006750.