Ajanvaraus

HUOMIOITHAN ETTÄ NETISTÄ VARATUT AJAT SAATTAVAT OLLA AIKOJA JOLLOIN ON MYÖS TOINENKIN KOIRA PAIKALLA SAMANAIKAISESTI, VARAATHAN AJAN PUHELIMITSE MIKÄLI KOIRANNE EI SIEDÄ MUITA KOIRIA SAMASSA TILASSA. Jokaisen koiran trimmausaika on yksilöllinen, jos ette ole käyneet aikaisemmin tai olette epävarmoja kuinka pitkä aika koirallenne on varattu, varaathan aikasi puhelimitse (p.045 7877 2782) tai viestitse!

Käytämme maksukorttitietojen tallennukseen ja maksujen veloittamiseen Stripe-palvelua, joka on PCI-sertifioitu ja kansainvälisesti luotettu maksunvälityspalvelu. Me näemme maksukortista ainoastaan neljä viimeistä numeroa sekä voimassaoloajan. Voit lukea lisää Stripen tietoturvasta täältä.

Käyttäjälle ei voi valitettavasti varata valitsemaasi palvelua nettivarauksen kautta. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 045 7877 2782.

Käyttäjälle ei voida viimeistellä varausta valitsemaasi palveluun, koska nettivaraus kyseisen ajan varaamiseen on jo sulkeutunut. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 045 7877 2782.