Ajanvaraus

Huom!!! Kirjaa "Asiakas"-kohtaan KOIRAN kutsumanimi sekä rotu ja mahdollisesti koko ja väri, esim. Aatu, musta kääpiövillakoira sekä oma puhelinnumerosi sekä sähköpostiosoitteesi.

Uusi asiakas varaa aikasi soittamalla puh. 017-281 1152. Aikojen peruutukset ainoastaan soittamalla. TOIMIPAIKAN VALINTAAN PÄÄSET KÄYTTÄMÄLLÄ KOTISIVUJEMME LINKKIÄ https://www.topijatessu.com/uusi-sivu
  • Trimmaamo Topi & Tessu
    Trimmaamo Topi & Tessu
    Pallokatu 3, Kuopio
  • Käytämme maksukorttitietojen tallennukseen ja maksujen veloittamiseen Stripe-palvelua, joka on PCI-sertifioitu ja kansainvälisesti luotettu maksunvälityspalvelu. Me näemme maksukortista ainoastaan neljä viimeistä numeroa sekä voimassaoloajan. Voit lukea lisää Stripen tietoturvasta täältä.

    Käyttäjälle ei voi valitettavasti varata valitsemaasi palvelua nettivarauksen kautta. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 017-281 1152.

    Käyttäjälle ei voida viimeistellä varausta valitsemaasi palveluun, koska nettivaraus kyseisen ajan varaamiseen on jo sulkeutunut. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 017-281 1152.