HUOM!!! Muhoksen liike suljettu 5.9. alkaen remontin takia. Palvelemme Oulun liikeessä remontin ajan. Kosmetologi palveluille ei valitettavasti vielä ole löytynyt korvaavia tiloja Muhokselta, joten seuraavat vapaat ajat on vasta lokakuussa. Mikäli sinulla on lahjakortti joka on menossa umpeen syyskuun aikana olemme lisänneet automaattisesti käyttöaikaa 31.10.2022 asti.
 • MUHOS Kauneushoitola Lumoava
  MUHOS Kauneushoitola Lumoava
  Valtatie 11, Muhos
 • OULU Parturi-Kampaamo Lumoava
  OULU Parturi-Kampaamo Lumoava
  Kajaanintie 79, Oulu
 • Käytämme maksukorttitietojen tallennukseen ja maksujen veloittamiseen Stripe-palvelua, joka on PCI-sertifioitu ja kansainvälisesti luotettu maksunvälityspalvelu. Me näemme maksukortista ainoastaan neljä viimeistä numeroa sekä voimassaoloajan. Voit lukea lisää Stripen tietoturvasta täältä.

  Käyttäjälle ei voi valitettavasti varata valitsemaasi palvelua nettivarauksen kautta. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0505978019.

  Käyttäjälle ei voida viimeistellä varausta valitsemaasi palveluun, koska nettivaraus kyseisen ajan varaamiseen on jo sulkeutunut. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0505978019.