Boccassa huolehditaan hygieniasta! Korona-virus on julistettu maailmanlaajuiseksi pandemiaksi, mikä aiheuttaa epävarmuutta monella saralla. Boccassa huolehdimme hygieniasta aina erittäin tarkasti ja asiakkaat otetaan vastaan yksi kerrallaan eli huolta koronatartunnasta ei ole. Mikäli sinulla on flunssan oireita, soita - niin siirretään aikaa. Tervetuloa Boccaan! Suuhygienisti Tara Roisko
 • Bocca
  Bocca
  Uudenmaankatu 21, Helsinki
 • Bocca-Hanko
  Bocca-Hanko
  Bulevardi 20, Hanko
 • Käytämme maksukorttitietojen tallennukseen ja maksujen veloittamiseen Stripe-palvelua, joka on PCI-sertifioitu ja kansainvälisesti luotettu maksunvälityspalvelu. Me näemme maksukortista ainoastaan neljä viimeistä numeroa sekä voimassaoloajan. Voit lukea lisää Stripen tietoturvasta täältä.

  Käyttäjälle ei voi valitettavasti varata valitsemaasi palvelua nettivarauksen kautta. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0400708947.

  Käyttäjälle ei voida viimeistellä varausta valitsemaasi palveluun, koska nettivaraus kyseisen ajan varaamiseen on jo sulkeutunut. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0400708947.