Ajanvaraus

Parturi-kampaamopalvelut saat Ammattiopisto Tavastiassa edullisesti opiskelijatöinä. Myymme parturi-kampaamossamme myös laadukkaita hiusten pesu-, hoito-, muotoilu- ja viimeistelytuotteita. Huomioithan varatessasi aikaa parturi-kampaamoomme, että jokainen käsittely on opiskelijan oppimis- ja harjoitustilanne. Tiloissamme toimii myös parturi-kampaaja Helianna. Hänen palvelut löytyvät esim. Helianna kampaamo leikkaus tunnuksella. Tervetuloa palveltavaksi!

Käytämme maksukorttitietojen tallennukseen ja maksujen veloittamiseen Stripe-palvelua, joka on PCI-sertifioitu ja kansainvälisesti luotettu maksunvälityspalvelu. Me näemme maksukortista ainoastaan neljä viimeistä numeroa sekä voimassaoloajan. Voit lukea lisää Stripen tietoturvasta täältä.

Käyttäjälle ei voi valitettavasti varata valitsemaasi palvelua nettivarauksen kautta. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 050 4400 862.

Käyttäjälle ei voida viimeistellä varausta valitsemaasi palveluun, koska nettivaraus kyseisen ajan varaamiseen on jo sulkeutunut. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 050 4400 862.